Gratis Online Reputatie Rapport

Mensen moeten je kennen, je leuk vinden en je vertrouwen. Hoe sterk is jouw online reputatie online? Voor een beperkte tijd stellen we een gratis Reputatie Rapport beschikbaar t.w.v. 197 euro. Ontdek wat klanten online van je zeggen en wat je kunt verbeteren, zodat je meer klanten krijgt. Zolang er nog plekken beschikbaar zijn, is het GRATIS.

Social Media Make-Over

Ooit beseft dat je Social Media kunt inzetten als Billboards voor je bedrijf? Wij geven jouw Social Media een professionele Make-Over. Normaal kost 1 Social Media Cover 499 euro, en voor meerdere kanalen vanaf 799 euro. Nu voor AL je kanalen slechts 250 euro, waarbij 100% van de opbrengst naar actie Roegans gaat (voor het KWF).

Video Productie

Video is erg populair momenteel. Video kan een manier zijn om gevonden te worden, maar is vooral een manier om kijkers betrokken te krijgen. Je kunt het ook gebruiken om informatie te maken die mensen graag delen via Social Media. Ook kunnen we een online advertentie en/of online videocommercial produceren. Voordeliger dan een reclamebureau.

Voor het laten ontwerpen van websites, kunt u ook bij Computer Service Mensink terecht. Maar ook voor Lokale Marketing. Hierboven enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Want sinds 2019 zit elke donderdagmiddag online marketeer Claudia Kaldenbach bij Computer Service Mensink. Vanaf nu is Claudia jouw gesprekspartner voor jouw nieuwe website. Lastig om zelf je teksten te schrijven? Dan schrijft ze wervende teksten voor je.  Voor je hosting en mail kun je zoals altijd bij Computer Service Mensink terecht.

Let op: in verband met vakantie, is ze NIET aanwezig op Donderdag 11 april, Donderdag 18 april.

Claudia Kaldenbach

Claudia Kaldenbach

Claudia is opgeleid in marketing en kwam eerst in een salesfunctie terecht.  Sinds 2008 is ze fulltime ondernemer. De afgelopen 10 jaar heeft ze duizenden uren en euro’s aan online marketing besteed om de beste strategieën te vinden voor zakelijke groei…en gevonden.  Ze pastte dit met succes toe op haar eigen groepsaccommodatie, die daardoor de afgelopen 5 jaar continue bleef groeien. 

Claudia vindt het heerlijk om met ondernemers mee te denken (sparringpartner) en mensen in haar netwerk met elkaar te verbinden. Ze kan jou helpen om betere resultaten te bereiken door marketingprocessen op te zetten, te meten en te verbeteren, zodat je omzet kan groeien. Samen doen waar we goed in zijn…

In actie voor een lokaal initatief
Sinds ze in Nunspeet is, zet ze zich wekelijks in met websiteteksten, Facebook, donateurs en sponsors voor de KWF actie van Nunspeter Casper Roemers met Roegans, die ondanks zijn motorische handicap 3000 kilometer gaat lopen voor het goede doel. Ontdek hoe jij met je bedrijf zichtbaar kunt worden, zonder dat het je per saldo geld kost.

Spreekuur op donderdagmiddag
Je kunt op donderdagmiddag bij Computer Service Mensink in gesprek met Claudia, voor vragen over je (nieuwe) website of online marketing.  Graag op afspraak. Voor je hosting en mail kun je zoals altijd bij Computer Service Mensink terecht.

Daarnaast kun je op donderdagmiddag ook (op afspraak) bij haar terecht voor de bespreking van het gratis online reputatie rapport  t.w.v. 197 euro, waardoor je ontdekt hoe je lokaal beter gevonden wordt en hoe je het vertrouwen kunt winnen van prospects. Op donderdag kun je dan 30 minuten inplannen om het te bespreken.