Opzoek naar traditionele telefonie? Dan bent
u aan het juiste adres!

Traditionele telefonie – met een ouderwetse telefooncentrale en koperlijnen (ISDN via KPN) is eigenlijk niet meer van deze tijd. Beperkt, star, duur, complex en u bent afhankelijk van meerdere partijen. Sinds enkele jaren lijkt VOIP een alternatief te zijn. Voor particulier gebruik is dit een mogelijkheid, maar voor zakelijk gebruik hebben oplossingen als Skype en VOIPbuster niet de benodigde kwaliteit.

In 2002 is 123Telcom gestart met de ontwikkeling van een goed en betaalbaar alternatief. Op basis van het gedachtengoed van zogenaamde hosted telefonie, hebben wij zelf de techniek doorontwikkeld. Hiermee bereiken wij een kwaliteitsstandaard die door geen enkele hosted leverancier gehaald kan worden. Inmiddels bedienen wij met onze eigen oplossing al drie jaar de zakelijke markt .

123Telcom is een volwaardige telecom provider (zoals KPN en Tele2), met OPTA registratie voor onze lijnen en diensten. Gegarandeerde kwaliteit dus. Een belangrijk onderscheid is dat u bij ons altijd maar met één partij te maken heeft: voor uw apparatuur, voor uw lijnen, voor uw facturen, voor hulp, etc.

Uw verouderde centrale kan letterlijk de deur uit. Uw intelligente telefoontoestellen maken rechtstreeks via een beveiligde lijn verbinding met onze hypermoderne softwarecentrales die in twee beveiligde locaties in Nederland staan. Deze centrales zijn zo ingericht dat ze altijdbereikbaar zijn voor extern telefoonverkeer. Uw bedrijf dus ook!

Via internet kunt u zelf inloggen op uw telefooncentrale en bepalen hoe en wanneer u bereikbaar wilt zijn. Altijd en overal, zonder enige kennis van techniek of programmering. Zo simpel wordt het beheer van telefonie. En dat met ongekende mogelijkheden!

Heeft u nog apparatuur die prima voldoet? Of zoekt u gewoon een eenvoudige kleinzakelijke oplossing? Ook dan kunt u gebruik maken van onze zeer voordelige tarieven. Met een zogenaamde ‘converter box’ sluiten we uw huidige apparatuur aan op onze telefoonlijn