Gratis Online Reputatie Rapport

Mensen moeten je kennen, je leuk vinden en je vertrouwen. Hoe sterk is jouw online reputatie online? Voor een beperkte tijd stellen we een gratis Reputatie Rapport beschikbaar t.w.v. 197 euro. Ontdek wat klanten online van je zeggen en wat je kunt verbeteren, zodat je meer klanten krijgt. Zolang er nog plekken beschikbaar zijn, is het GRATIS.

Social Media Make-Over

Ooit beseft dat je Social Media kunt inzetten als Billboards voor je bedrijf? Wij geven jouw Social Media een professionele Make-Over. Normaal kost 1 Social Media Cover 499 euro, en voor meerdere kanalen vanaf 799 euro. Nu voor AL je kanalen slechts 250 euro, waarbij 100% van de opbrengst naar actie Roegans gaat (voor het KWF).

Video Productie

Video is erg populair momenteel. Video kan een manier zijn om gevonden te worden, maar is vooral een manier om kijkers betrokken te krijgen. Je kunt het ook gebruiken om informatie te maken die mensen graag delen via Social Media. Ook kunnen we een online videocommercial produceren. Voordeliger dan een reclamebureau.

Voor websitesupport kunt u bij online marketeer Claudia Kaldenbach terecht. Voor specifieke vragen waar u bij het onderhoud van uw website tegen aanloopt of voor hulp bij (kleine) wijzigingen in uw website.

Verder kan ze u helpen met de groei van uw bedrijf. De afgelopen 10 jaar heeft ze tienduizenden euro’s en uren geïnvesteerd op zoek naar de meest effectieve vormen van marketing. En ze heeft ze gevonden. Claudia werkt met zogenaamde “omzetversnellers“: systemen om 20% of meer te groeien. 

Ze helpt bedrijven die lokaal klanten hebben (speciaal restaurants) met systemen om meer omzet uit bestaande klanten kunnen halen EN tegelijkertijd een stroom van nieuwe klanten aantrekken. 

Speciaal voor klanten van Computerservice Mensink biedt ze een online analyse rapport, zodat u weet waar kansen liggen. Linksboven aan op deze pagina staat de link.

Claudia Kaldenbach

Claudia Kaldenbach

Online marketeer & Websitesupport


Claudia is opgeleid in marketing en heeft een achtergrond in bedrijfsadvies en sales en past omzetversnellers toe voor ondernemers die 20% of meer willen groeien.

Spreekuur
Van maandag tot donderdag kunt u bellen voor uw vragen over uw website of marketing via telefoonnummer 085 888 1330.
Wanneer een persoonlijke afspraak nodig is, kunnen we dit inplannen bij Computer Service Mensink in Nunspeet.